Praktijk | Reiki & Massage

 

​Hoe kan Reiki jou helpen?

Een Reiki behandeling kan jou helpen op verschillende manieren. Het geeft je een goed gevoel als een warme blos op je wangen. Iedere behandeling kan anders worden ervaren, ieder mens is anders en heeft een eigen beleving. De fysieke aandacht en de warmte tijdens de behandeling zorgt voor diepe ontspanning.

Door handoplegging geef ik energie aan jou, ik ben een doorgeefluik van energie. Je voelt de energie als warmte of trillingen, je ervaart kleuren of je merkt weinig en valt in een diepe ontspannen slaap.

In mijn praktijk volg ik de COVID19 maatregelen op en hou ik de richtlijnen aan van het CAT.

 

Reiki helpt bij vervelende klachten:

 • Klachten en pijnlijke plekken kunnen verminderen of verdwijnen
 • Zowel op fysiek als emotioneel niveau meer harmonie in het lichaam terug
 • Fysieke pijn door emotionele disbalans kan verminderen, je komt weer in een positieve flow

  Een liefdevol moment voor jezelf – nu 50% korting

Wanneer je kiest voor een Reikibehandeling (1 uur) krijg je nu 50% korting, want ik ben nog in opleiding voor Reiki therapeut bij Succesvol in Balans.

Studententarief Reiki behandeling €30,=

Maak vandaag nog een afspraak
(06 45 96 25 28 of info@commonplus.nl) of ga naar Contact

Reiki werkt vanuit universele energie en kun je vergelijken met andere alternatieve geneeswijzen. Deze universele levensenergie is de kracht die in alle levende wezens aanwezig is. Reiki werkt op fysiek, mentaal, energetisch en spiritueel niveau. Een therapeutische behandeling bestaat uit een intake, de Reiki en een nabespreking. Ik geef je daarbij tips mee en vertel je wat ik ‘tegenkwam’ tijdens de behandeling.

Rei betekent ‘geest’ of ziel’ en Ki staat voor ‘energie’ of ‘levenskracht’.

Een Reiki behandeling:

 • voedt lichaam en geest
 • is een liefdevol cadeau voor jezelf
 • kan bijdragen aan je psychische en geestelijke ontwikkeling
 • werkt diep ontspannend

 

Plusvoorjou is aangelsoten bij het CAT

Privacy reglement

CAT reglement

CAT Morele beroepscode

 

Ontspanning voor lichaam en geest, reiki en massage

 

Reiki als aanvulling op reguliere zorg

Reiki is geen vervanging voor de reguliere gezondheidszorg maar een aanvulling daarop, ik ben geen arts, maar Reiki Master. Bespreek dit altijd met de behandelend arts.

Een liefdevol moment voor jezelf – nu 50% korting

Wanneer je kiest voor een Reikibehandeling (1 uur) krijg je nu 50% korting, omdat ik in opleiding ben voor Reiki therapeut bij Succesvol in Balans.

Tarief Reiki therapeut i.o. – behandeling €30,=

Maak vandaag nog een afspraak (06 45 96 25 28 of info@commonplus.nl) of ga naar Contact

Massage

In mijn praktijk bied ik diverse massagevormen aan. Een massage zorgt ervoor dat:

 • de doorbloeding verbetert
 • spierspanning vermindert
 • afvalstoffen worden afgevoerd
 • je een moment van rust inbouwt voor jezelf
 • je lekker slaapt

 

Massage = me-time

In mijn praktijk kun je kiezen uit de volgende massages:

 • Ontspanningsmassage
 • Hotstonemassage

Nu 20% korting op een massage

Bij de eerste behandeling ontvang je 20% korting.

Daarna geldt het standaard tarief:

 

  30 min 60 min 90 min  
Hotstonemassage 45 75 90  
Ontspanningsmassage 30 60 75  

 

hotstonemassage bij reiki en massagepraktijk Lenie van der Zande

          Over mij

Samos vakantie - 2019 - ik ben Lenie van der Zande

Kennismaken

Al op jonge leeftijd wist ik dat ik meer dan 1 ding zou doen, ik was niet in 1 hokje te plaatsen. Mijn ontwikkeling op spiritueel vlak heeft niet stil gestaan tijdens het dienstverband in het communicatievak, ook niet toen ik als zelfstandige in 2018 startte met COMM-ON+. In 2008 ontving ik de eerste Reiki inwijding. In 2019 volgde Reiki 2. Dat was de inspiratie, de trigger om verder te gaan en therapeut te worden. Inmiddels ben ik Master en heb ik de Reiki 3A mogen ontvangen. Dankbaar! Dat is waar ik nu sta. En ik nodig je graag uit om met mij dit pad verder te verkennen.

Wil je eerst kennismaken? Neem dan contact met mij op.

Op de Over mij pagina van mijn website van COMM-ON+ vind je meer over wie ik ben en wat ik zoal doe voor ZZP-ers. In mijn blogs lees je hoe ik dat doe en lees je meer over mijn ervaringen.

Hotstone in balans
Ben jij vermoeid, ervaar je stress of heb je pijnklachten? Maak dan direct een afspraak voor een massage of Reikibehandeling. In mijn praktijk vind je aandacht en rust voor jouw lichaam en geest.

Wil je eerst kennismaken? Neem dan contact met mij op.

Met liefde heb ik mijn praktijkruimte ingericht. Kom gerust een kijkje nemen.

Volg mij ook op
Openingtijden

Mon-Fri:  6 PM – 10 PM

Mobiel

06 45 96 25 28

Adres

Diedenweg 167, Wageningen

Email

info@commonplus.nl KvK: 71696415

Share This