06 45 96 25 28 info@commonplus.nl

Anderen over mij

Ervaringen over samenwerken met COMM-ON+
ervaringen over samenwerken met COMM-ON+

Anderen over mij

Hier geef ik ook mijn gastblogs prijs.

Logo https://rkca.nl/

Robert Koch | RKCA - Robert Koch Consultancy & Advies

“Met genoegen wil ik je een welverdiende review geven. Je hebt mijn website grondig aangepakt en dit met aantoonbare vakkundigheid gedaan. Gedurende het proces heb je waardevolle adviezen gegeven met betrekking tot de vindbaarheid en SEO. Het eindresultaat mag er zijn. De website weerspiegelt nu perfect de professionaliteit en het karakter van RKCA en mijzelf. De vakkundige ondersteuning in de opstartfase van mijn bedrijf heeft zie je terug op de website en op hoe ik ben gestart als ondernemer. Het was fijn om met je samen te werken.

 

 

Elma van den Top logo

Elma van den Top | YouTube Manager

Samen met Elma werkten we aan het YouTube kanaal van Permanent Mooi. De samenwerking was motiverend en leerzaam. Dit is wat zij zegt over deze samenwerking: “De samenwerking met VA Lenie  was zeer positief. Bedankt voor de fijne samenwerking Janny en Lenie!”

 

 

Karine de Laat - Reflexief | Reflexzonetherapie

Lenie heeft mijn website een flinke opknapbeurt gegeven. Dat deed ze met verstand van zaken. Tussendoor gaf ze ook tips over de vindbaarheid en social media. Het resultaat mag er zijn! Heel erg bedankt Lenie, ook voor de fijne samenwerking.”

 

 

dit is een logo van Veldbloem voetreflextherapie

Veldbloem Voetreflextherapie| Wilma te Velde

“Lenie van der Zande van COMM-ON+ is snel, deskundig en heeft enorm veel ideeën over (online) communicatie! Ze is pas tevreden over haar werk als het echt af is. Daarnaast is Lenie een vrolijk en opgewekt persoon. Het was inspirerend en fijn om voor mijn website met zo’n professional samen te werken!

Wilma te Velde – Veldbloem Voetreflextherapie​”

 

 

 

logo identim

Identim | Tim Jacobs

“Door Lenie’s open, leergierige en enthousiaste houding is het geen straf om met haar samen te werken. En dan komt het positieve eindresultaat als vanzelf! Leuk om bij dit project betrokken te zijn!”

 

 

 

NVWA |Agnes Croon

“Lenie is een fijne en attente collega. Ze voelt zich verantwoordelijk voor haar eigen werk, is betrokken en loyaal. Lenie is scherp in haar analyses en werkt oplossingsgericht. Ze is goed in het vertalen van complexe materie naar begrijpelijke teksten. Door zich te verplaatsen in de doelgroep, en anderen hier in mee te nemen, komt zij tot resultaatgerichte aanpakken.”

 

 

 

Permanent Mooi - Janny Hanegraaf

Permanent Mooi | Janny Hanegraaf

“Als er teksten moeten worden gemaakt, dan voelt Lenie supersnel aan wat de Tone of Voice kan worden. We vormen samen een mooi team en we inspireren elkaar. Content maken is nooit een probleem voor jou. Ideeën genoeg. Heerlijk dat jij mij ontzorgd voor het structureel inplannen van sociale media.”

 

 

 

Logo de Den

Rootcase | Dijk Grootswagers

Lenie werkt voor een klant van me. Haar communicatie met mij verloopt altijd goed en prettig. Ik merk aan onze gedeelde klant dat Lenie haar veel zorgen ontneemt.

 

 

 

Logo de Den

Praktijk De Den | Hanneke Post

“Lenie heeft met haar kritische blik, positieve feedback, geduld en gewoon ook op een praktische manier meegeholpen bij het proces van het maken van de nieuwe website!
Ik was er erg blij mee :-)!”

 

 

 

Gemeente Wageningen | Lindsay Hooyer

“Lenie is een gedreven communicatieprofessional met een inspirerende aanpak. In ‘no time’ weet ze de essentie van het communicatieprobleem te benoemen en een zinvolle effectieve strategie uit te denken. Ze heeft oog voor de organisatie en weet mensen te enthousiasmeren en in beweging te krijgen. Met een realistische kijk op zaken, haar gevoel van veeleisendheid en een ‘hands-on-mentaliteit’ is Lenie een vakvrouw.”

 

 

 

Annemiek de Crom | Communicatie Arbeid&Gezondheid

“Lenie is bevlogen, enthousiast en een snelle werker. Op basis van mijn wensen heeft zij voor mij een aantal praktische zaken opgepakt waar ik geen tijd voor had. Zoals het maken van een contentkalender en mooi templates in Canva die ik kan gebruiken voor social media. Daarnaast droeg ze verbetertips voor mijn website aan.

 

 

 

Jolande van Nieuwkerk|Van Nieuwkerk Belastingadvies

Lenie van der Zande heeft mij heel effectief geholpen om beter en meer zichtbaar te worden op Social Media. Ze is doortastend en duidelijk in haar ondersteuning. Lenie heeft als VP gezorgd dat mijn website opgefrist en overzichtelijk is!

 

 

Jaap en Aliëtte van Santen|Natuurslagerij Keijzer & Van Santen

“Een heerlijk gevoel om zaken uit handen te geven. Waarom zou ik iets doen waar Lenie goed in is. En het geeft ons weer ruimte om met het winkelwerk bezig te houden. Erg betrokken en fijne samenwerking. Ze adviseert, geeft tips en voert ook nog eens zaken uit. Het resultaat mag er zijn.

 

 

Logo Jellow

Ingeschreven bij Jellow

Jellow freelance

 

 

Wil je checken of je als ondernemer wel een extra paar handen kunt gebruiken en of deze vorm van ondersteuning bij jou past? Vul dan de checklist in.

Share This