06 45 96 25 28 info@commonplus.nl

Over mij

Lenie van der Zande

 

 

 

 

 

Dit is een afbeelding van Lenie van der Zande, eigenaar van Commonplus
Over mij

Lenie van der Zande

Meer dan 25 jaar dienstverband in bedrijfsleven en overheid levert mij een flinke dosis ervaring. In eerste instantie als analist en later ontdekte ik dat vanuit mijn werk als secretaresse, managementassistente en receptioniste, mensen verder helpen, ondersteunen en ontzorgen wel de mooiste doelen zijn in mijn werk. Dat werd versterkt door mijn passie voor het vak communicatie. Ik heb daarvoor verschillende opleidingen en trainingen gevolgd. De diversiteit en verschillende werkzaamheden die bij dit vak komen kijken maken het ondersteunen van kleine bedrijven en zzp-ers nog leuker. Ik hou van die diversiteit en van de veelheid aan opdrachten. Deze jaren, succesvolle functies en mijn ondernemersbloed als tuindersdochter hebben mij geïnspireerd om mijn talenten en expertise in te zetten voor een zelfstandige toekomst.

Ik zit niet stil en ontwikkel me graag verder, ook kijk ik daarvoor buiten de comfortzone.

Plus Voor Jou

Al op jonge leeftijd wist ik dat ik meer dan 1 ding zou doen, ik bevond me niet in 1 hokje. Toen niet en nog steeds niet. Ik zat vaak in andere werelden. Ik maakte van rozenblaadjes parfum en verzamelde stenen waar ik een museum voor oprichtte. De restanten van korreltjes koffie in de doorzichtige verpakking, vermengd met water, daar droomde en zweefde ik uren mee weg…

In mijn leven is de spiritualiteit versterkt en is mijn gevoeligheid toegenomen. Mijn levenspad is kronkelig met vele zijwegen. Soms met diepe dalen van ziek zijn en burn-out. Die levenservaringen leidde mij naar wie ik nu ben en waardoor ik nu een ander op een holistische wijze kan helpen bij ‘vage’ klachten. Je leest er alles over op PlusVoorJou.nl

Blegh … reuma

Ik heb reuma (RA en Fibromyalgie) en daar kom ik eerlijk over uit. Dat vind je onder andere via Instagram. Dat maakt het werken een uitdaging, ik pas me aan aan mijn energieniveau. En juist als zelfstandig professional kan ik mijn werk passend maken voor de opdrachtgever, maar ook voor mijzelf.

Ondanks chronisch ziek te zijn draag ik mijn steentje bij aan de maatschappij. Zo maak ik de wereld een beetje mooier! Jij ook?

Wil je meer weten? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking.

Share This