06 45 96 25 28 info@commonplus.nl

Diensten

Producten en projecten, eenmalig of regelmatige ondersteuning. Samen bespreken we de mogelijkheden.
We maken samen afspraken

Diensten

LinkedIn of sparren over website vormgeving en inrichting

Behoefte aan uitleg over LinkedIn, hoe je je profiel het best kan inrichten? Ik help je daarbij. Heb je behoefte om te sparren over je website, de indeling, vormgeving of de inhoud? Ook dat is communicatie en daar kan ik je in ondersteunen. Veel ZZP-ers gingen je voor, maar ook gewoon werkzoekenden die een steun in de rug nodig hadden om beter voor de dag te komen via online platforms. Ook voer ik (tijdelijke) opdrachten uit voor bedrijven, stichtingen of andere organisaties. Ik adviseer en voer uit, dat is de kracht en het persoonlijke van COMM-ON+.

We maken samen afspraken. Dat is de basis. Na een kennismaking en een brainstorm heb ik een beeld bij wat jij nodig hebt. Ik stel voor waar ik je bij kan ondersteunen. Het is jouw keuze wat ik uit handen neem. Lees meer over mij, neem contact met me op of lees mijn blogs, waarin ik meer vertel over mijn ontwikkelingen en ervaringen.

Ondersteuning per uur of opdracht

Ondersteuning met een klein aantal uren, projectmatig of als opdracht, maak je wensen bespreekbaar. Als ondernemer heb je dezelfde processen, taken en rollen als in een grote organisatie. Daar is vaak te weinig tijd voor, je doet dit in het weekend of de kennis is niet in huis. COMM-ON+ zorgt zorgt ervoor dat je je handen vrij hebt om te doen waar je goed in bent: jouw onderneming runnen. Je krijgt weer lucht om je passie te volgen, te groeien en ontwikkelen.

Eindredacteur huisblad Uit het h’ART

Sinds 2021 eindredacteur van het huisblad voor de drie huizen van Stichting Senieurenhuisvesting ZuidVeluwe: de Aleidahof in Bennekom, de Roosebrink in Wageningen en de Timanshof in Bennekom. Klik op de afbeelding om te bekijken.

Download hier het blad

Persoonlijk – Communicatie – Verbinden – Ontzorgen

Bekijk de presentatie van COMM-ON+

Ik ondersteun bij onder andere:
 • LinkeIn privé training ‘OpMaat’
 • Website actualiseren en verbeteren
 • Teksten schrijven
 • Redactie website
 • Contentplanning en sociale media bijhouden
 • Klantcontact (vragen beantwoorden, afspraken maken)
 • Schakel met derden
 • Nieuwsbrief schrijven en versturen
 • Schrijven en uitvoeren van communicatieplannen en campagnes
 • Ordenen en structureren
 • Organiseren en plannen
 • Projectondersteuning

Wil je weten of werken met een Virtueel Professional / Virtueel Assistent – COMM-ON+ iets voor jou is en of deze vorm van ondersteuning bij jou past? Vul dan de checklist in.

Share This