06 45 96 25 28 info@commonplus.nl

… luister ik naar de TOP2000! Met het gestaag voortduren van de muziek en het dichterbij kruipen naar de nummer 1, maak ik mijn balans op. Terugkijken en vooruitblikken. Het luisteren maakt mij blij, de muziek wordt steeds mooier en raakt steeds diepere lagen. Wanneer ik door de communicatiebril kijk, word ik ook heel blij! Want als je het hebt over marketing en communicatie is TOP 2000 een prachtig voorbeeld. Alles klopt, alles past en sluit aan. Digitaal, TV, sociale media, papier, alles compleet en op elkaar afgestemd.

Wat een mooi vak heb ik eigenlijk, want goede communicatie brengt heel wat mensen in beweging. De TOP 2000 verkoopt zichzelf na al die succesvolle jaren. Maar ondanks de leeftijd van de TOP 2000 veroorzaakt deze lijst na al die jaren nog steeds files rondom het Mediapark. En een wachtrij van 8 uur bij het TOP 2000-café is niet ongewoon.

Ikzelf was ook getuige van de vibe in het Top 2000 café, ge-wel-dig! Op 27 december in de vroege ochtend, met man en dochters, 05:00 uur. Meer dan de moeite waard om de sfeer van dichtbij te proeven!

 

Eind in zicht

En hoe dichterbij de nummer 1, hoe dichterbij het nieuwe jaar. Het einde van 2018 brengt het nieuwe begin van 2019 met zich mee. 365 spiksplinternieuwe dagen, klaar om gevuld te worden met het ondernemen van nieuwe stappen, ontwikkelingen en wat mij betreft er weer zijn voor de andere ondernemer. De ondernemer die wil groeien, tijd wilt vrijmaken voor zijn of haar onderneming of gezin. Ik ondersteun graag, zodat jij je kan focussen en meer ruimte krijgt voor jouw eigen onderneming.

Met COMM-ON+ kom je om in werk!

Wanneer je als ondernemer met COMM-ON+ samenwerkt, heb je meer ruimte om te doen waar je goed in bent, je passie volgen. En wanneer je kunt doen waar je goed in bent en je talenten kan inzetten, straal je dat uit en werk je met meer passie. Dat resulteert weer in meer werk, werk waar jij blij van wordt!

Wil jij ook weer passievol ondernemen? En wil je daarbij een beetje hulp? Of wil je een pas op de plaats en kijken hoe jij ervoor staat voor 2019, een brainstorm? Dat kan! Ik maak graag een afspraak met je!

Veel goeds en een passievol ondernemend 2019 toegewenst!

Share This