06 45 96 25 28 info@commonplus.nl

Misschien had jij plannen voor 2020 en liep alles anders dan anders, 2020, een jaar om nooit te vergeten. Anders dan verwacht, gepland, gehoopt. #Corona gooide roet in het eten. Of waren er andere ontwikkelingen die je niet had voorzien? Hoe dan ook, ik kan nu alleen voor mezelf spreken, bij mij liep alles onvoorspelbaar anders. Dit jaar gaf de aanzet tot het eindelijk vervullen van lang gekoesterde dromen, ik kocht samen met mijn lief onze youngtimer, de Mazda MX5!

Dromen komen uit ik kocht de MAZDA MX5 - Blog 2020 2021

Ik kijk terug op een bijzonder jaar. Een jaar die voor mij in het teken stond van vernieuwing en verandering. Het stond al in de sterren geschreven, Lysbeth Beels – astrologe, vertelde me al in november 2019 dat 2020 in het teken van verandering zou staan…

Corona

Alles stond stil, stopte en deuren werden gesloten. In maart werden we teruggeworpen op zoveel mogelijk thuiswerken, onze kinderen gingen niet meer naar school. Ze vierden hun behaalde diploma op een totaal andere manier dan ‘ in het normaal’. Het revalidatietraject bij Klimmendaal werd uitgesteld en we speelden met alles op #staysafe. Geen bezoek meer, geen kroeg meer, geen opa over de vloer, niet langer een huis vol meiden, geen kapper. Het werd stil…

En nu, normaal vieren we kerst, samen met familie en vrienden. ???

En het jaar 2020 zouden we uit knallen ??? en op 2 januari over tot de orde van de dag. De pandemie beperkt tot max. 3 externen en vuurwerk is niet toegestaan (fijn voor onze hondjes ?). Corona beïnvloedt samenzijn, werk, vrijheid en gezondheid. Ook in de decembermaand is alles anders. We gaan er creatief mee om en we houden het klein, Merry LITTLE Christmas

Rust

De rust gaf ruimte om verder te ontwikkelen, aandacht voor mijn ‘andere kant’. Ik kreeg de kans om in stilte te onderzoeken hoe nu verder met betekenisvol werk en diensten voor ondernemers.

Buddha-hoofd

De opleiding Reiki therapeut kwam als geroepen. Betekenisvol werk, zowel COMM-ON+ en als Reiki therapeut (i.o.) … Plusvoorjou.

Halverwege 2020 kreeg ik nieuwe klanten erbij en ook de revalidatie ging van start. De anderhalve-meter-maatschappij begon weer te stromen.

Vooruitkijken

Ik kijk terug op een bewogen jaar, zoals in de sterren stond geschreven:??? het was inderdaad een jaar van grote veranderingen.

Ik hoop dat ook jij 2020 waardevol vindt. Blik eens terug, wat heb je bereikt, wat waren jouw mooie en minder mooie momenten? Waar ben je trots op, wat laat je los en welke lichtpuntjes neem je mee op de nieuw te ontdekken paden van 2021?

Neus in de wind

Met de neus in de wind, geniet ik van alles wat nog komt en neem ik mijn gezondheid, lichaam – geest – ziel, serieus. Dat brengt me terug bij de aankoop van de Mazda, die versterkt het gevoel van ‘het leven serieus nemen’, want hierdoor ervaren mijn man en ik een grote dosis vrijheid en komen we op plekken waar we anders nooit zouden zijn geweest.

Dromen komen uit ik kocht de MAZDA MX5 - Blog 2020 2021 jaar van verandering

We herontdekken Nederland en letterlijk met de neus in de wind en zien we ons pad voor ons uit. Serieus nemen wat ons nu gegeven is.

Heb jij hulp nodig bij plannen maken, doelen stellen of andere communicatie ondersteuning? Dan ben je welkom voor een opbouwend gesprek in 2021.

Ik wens je een prachtig 2021!
???

Mijn handtekening

Share This