06 45 96 25 28 info@commonplus.nl

Optimaliseer jouw online aanwezigheid met professionele Communicatie en Ondersteuning

In deze moderne digitale wereld is communicatie de sleutel tot zakelijk succes. Of je nu net bent gestart als ZZP-er, een gevestigd bedrijf runt, of al langer een zelfstandig professional bent, de kracht van communicatie speelt een belangrijke rol voor elke ondernemer. Ik begrijp jouw en de behoefte aan sterke communicatie en ondersteuning om online in autoriteit te winnen.

Geef mij de ruimte jou te helpen met mijn expertise op het gebied van communicatie, zodat je opvalt en indruk maakt. Want dan hou jij meer tijd over om jouw bedrijf te ontwikkelen.

Wat kan communicatie voor jou betekenen

In een tijd waarin informatie over ons heen stroomt als een waterval, is het van onschatbare waarde als jij ook je boodschap duidelijk weet over te brengen. Zodanig dat jouw doelgroep het wil lezen en tot je aangetrokken voelt.

Goede communicatie is de brug die je verbindt met je doelgroep, of het nu gaat om potentiële klanten, cliënten voor jouw praktijk of partners. Daarbij gaat het erom dat de HOE past bij jouw potentiële klant, cliënt of partner.

Versterk communicatie voor jouw onderneming

Als ZZP’er met een passie voor communicatie en ondersteuning, ben ik toegewijd om je te helpen je online aanwezigheid te versterken. Ik noem een aantal voorbeelden hoe ik dat voor jou kan doen:

Webteksten
Jouw website is het en beschrijft direct wat jij oplost, welke pijn jij kan verlichten of hoe jij een goede partner. Samen creëren we overtuigende webteksten die de aandacht trekken en je boodschap helder overbrengt

Doelgerichte blogs
Met waardevolle blogcontent kun je je kennis delen en je autoriteit opbouwen. Ik kan je ondersteunen bij het schrijven van informatieve en boeiende blogs die je doelgroep aanspreken en binden.

Effectieve sociale media content
Sociale media helpt. Het maakt connectie met jouw doelgroep. Ik kan je helpen met opvallende en boeiende content die de boodschap eenvoudig en pakkend vertaalt.

Zorgvuldigheid
Schrijven, foutloos, B1 B2, professionaliteit en betrouwbaarheid.

Samen succesvol

Samenwerken aan optimalisatie van je online visitekaartje, jouw etalage. Dat doen we met doelgerichte communicatie en ondersteuning. Mijn aanpak is luisteren naar jouw visie en doelen en door nauw samen te werken zorgen we ervoor dat jouw onderneming op de kaart wordt gezet. Welke drager ook, alles vertelt jouw eenduidige verhaal en brengt een boodschap over zoals jij het liefst wilt.

Wil je jouw zichtbaarheid naar een next level? Laten we samen aan de slag gaan, bel 06 45 96 25 28 of mail lenie@commonplus.nl

Neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek over hoe ik jouw specifieke behoeften kan ondersteunen.

Samen maken we meer impact op jouw doelgroep.

Share This