06 45 96 25 28 info@commonplus.nl

Doe meer van wat je leuk vindt herinner ik me ….

maar al te goed. Dat vertelde de psycholoog mij. ‘Doe meer van wat je leuk vindt’ En dat deden we. Want het werd tijd. Tijd om op adem te komen. tijd voor rust. Ik merkte aan alles dat ik te ver ging en door ging. Uit enthousiasme, niets mis mee. Maar wel nadelig voor mijn concentratie en niet handig voor de vermoeidheid en reuma. Dus we gingen een rondje fietsen…

?Het was eindelijk zover, ik heb ze gezien met mijn eigen ogen?

Herken je dat gevoel? Dat je ergens bent en denkt wow, wat is dit mooi!✨

De foto’s hadden beter gekund. Maar deze dieren, prachtig wit, met een bijzonder mooi verendek. Ze pronken dag in dag uit met hun mooie veren. Ze zijn terecht trots.

Ze trotseerde de voor haar zo lastige coronatijd waardoor haar praktijk voor maanden stil lag. Ze is een doorzetter en een prachtig mens dat keihard werkt en voor anderen klaar staat. En daarom is zij trots als een pauw, al ruim 15 jaar doet ze haar werk, zelfstandig ondernemer en ik mag haar daarin ondersteunen op het gebied van communicatie.

Ik wilde ooit een keer heen naar de pauwen, we hadden er ook al langs gereden tijdens een tour door Nederland met de MX5. Maar nooit had ik ze van dichtbij bekeken. Dit keer fietsten we langs dit landgoed en gingen op zoek. Weken ervoor van de route af, op zoek naar die beroemde, witte pauwen van Gelre.

De foto’s van deze schitterende dieren mogen dan minder van kwaliteit zijn, ik vond de foto die ik maakte van het huis dat op het landgoed Staverden staat zeker wel gelukt.

Waarom ik dit schrijf

Schrijven heelt. Schrijven geeft mij inzicht. Schrijven met pen en papier, ik schreef eerder over werken in de achtertuin en schrijven.  Schrijven doet iets met je brein. Het zet je creativiteit AAN. En dat is juist waar ik nu behoefte aan heb.

Heb jij ook behoefte om je creativiteit AAN te zetten en weet je niet goed hoe? Ik help je graag op weg.

Neem vandaag nog contact op voor een gratis brainstormsessie van 30 minuten.

Of app me 06 45 96 25 28

 

Share This