06 45 96 25 28 info@commonplus.nl

Opruimen inspireert, dat was een onderwerp van het blog die ik schreef in het begin van de coronatijd. De methode die Marie Kondo erop na houdt is waardevol voor veel mensen. Je gooit niet zomaar je spullen weg, je neemt afscheid en je bedankt voor de dienst die ze hebben verricht. Oude zaken opruimen geeft letterlijk en figuurlijk ruimte. Chaos in huis is chaos in je hoofd. Dat is mijn vrije interpretatie.

Ik kreeg een reactie op dit blog en mij werd de vraag gesteld om mijn blog te verrijken met een checklist. Dat doe ik dus bij deze. Om anderen nog meer te inspireren, te ondersteunen en te motiveren om ruimte te maken in je huis vind je hier de checklist van HappyDIYHome.

Dit was haar reactie op mijn blog:

My name is … and I’m an Editor at Happy DIY Home. I was doing research on the KonMari method and just finished reading your wonderful piece: https://www.commonplus.nl/hoe-je-het-ook-wendt-of-keert-opruimen-inspireert/

 

In that article, I noticed that you cited a solid resource that I’ve come across in the past: https://konmari.com/

 

We just published an updated, comprehensive guide on how to organize your home with the KonMari method checklist. It is completely free and you can find it here: https://happydiyhome.com/konmari-method-checklist/

 

If you like the piece we’d be humbled if you cited us in your article. Of course, we will also share your article with our 100k newsletter subscribers and followers across our social platforms.

 

Either way, keep up the great work!

Warmly,

Hulp en ondersteuning in communicatie, op!

Wil jij het dichterbij huis zoeken en wil zoek je ondersteuning bij communicatie? Hulp inhuren inspireert en ruimt ook op (je hoeft tenslotte bepaalde taken niet langer uit te voeren en ze stapelen niet meer op, je draagt ze over), neem dan contact met mij op!

Bel me direct: 06 45 96 25 28, mail info@commonplus.nl of laat een bericht achter op de contactpagina.

Ik weet zeker dat je daar een opgeruimd gevoel van krijgt!

Share This