06 45 96 25 28 info@commonplus.nl

Net gestart met de online training van Corinne Keijzer ‘Leads en klanten werven met LinkedIn’. Corinne heeft een duidelijke en gestructureerde aanpak. Door de direct toe te passen onderwerpen weet ik nog beter hoe ik LinkedIn kan inzetten om mijn doelgroep te bereiken. Een aanrader!

Daarbij, meer leads en klanten, draait het met name om zichtbaarheid. De zichtbaarheid die veel ondernemers nodig hebben voor het creëren van klantcontact en leads. Maar daar misschien geen tijd voor hebben of dat helemaal geen leuke klus vinden. Schrijven vindt niet iedereen leuk! Goede teksten, pakkende websites en spraakmakende inhoud. Daar kan ik dan weer bij helpen! Dus heb je een vraag of een uitdaging op het gebied van zichtbaarheid en prettige teksten? Neem dan contact met mij op.

Share This