06 45 96 25 28 info@commonplus.nl

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden, dat werd zichtbaar tijdens een klantgesprek met een zelfstandig ondernemer. Wat helpt dan het beste om goed uit te leggen hoe het is om te werken met een virtueel professional en taken uit handen te geven? Een spelletje spelen om te visualiseren hoeveel taken je hebt als zelfstandig ondernemer …

Taken van een zelfstandig ondernemer

Tijdens een gesprek met een potentiële opdrachtgever heb ik met het kaartspel van de Som7 (SOM7®-methode) gevisualiseerd wat je allemaal doet als ondernemer. Welke taken komen erbij kijken als je zelfstandige ondernemer een bedrijf runt? Dat zijn er aardig wat! Wil je alle ballen in de lucht houden kost het je behoorlijk veel tijd als zelfstandig ondernemer. Maar je bent als zelfstandig ondernemer  gestart om je passie te volgen en niet om alle bijkomende taken ook nog eens te doen. Daarom kun je samenwerken met een virtueel professional, die neemt taken uit handen waar zij goed in is. Op maat en persoonlijk. Dat is effectief en efficiënt samenwerken.

Wil je als ondernemer ook eens het spel spelen en weten welke taken ik jou uit handen kan nemen? Neem dan met mij contact op.

Ga voor meer informatie over de SOM7®-methode naar de site van PetraFehring, Academie voor Virtueel Professionals.

Share This