06 45 96 25 28 info@commonplus.nl

30 juni schreef ik over ik over the making of Ledenmagazine Icare en mijn betrokkenheid daarbij. En nu zag ik hem in het echt, in mijn brievenbus, WOW!

Samenwerken stond wat mij betreft centraal tijdens de redactievergadering. En dat levert uiteindelijk een mooi en waardevol magazine op voor leden van Icare, Evian en Meander. De communicatie is veelzijdig, actief en voor alle leden, jong en oud. Het blad is levendig, inspireert en informeert. De mogelijkheid om te verbinden met leden en het geven van zinvolle informatie over zorg. Gewoon, op papier, maar ook online. Dit is geen reclamecampagne om lid te worden hoor ? slechts een mogelijkheid om mijn verhaal te delen. Hoe leuk is het dat deze organisaties leden betrekken! Hoe leuk is het dat ik inbreng had op de inhoud van het blad!

 

Mijn verhaal

Tijdens de redactievergadering is mij ook gevraagd mijn verhaal te doen voor het artikel ‘Ziek, maar wel fit’. Mijn sportieve doel. Deze vraag herkauwend was mijn conclusie dat ik vooral bezig was om zo snel mogelijk weer op mijn oude niveau te komen van conditie en werk. Zo snel als kan! En dat is een onmogelijke opgave. Voor dit artikel moest ik gewoon een korte termijn doel formuleren, wat is SMART? Keep It Simple! Toen kwam ik tot de conclusie dat ik  …lees dit en meer in het artikel

Meer doelen

Naast mijn sportieve doel heb ik ook doelen zakelijk en privé. In mijn blog over de eikeltjes en de cirkel van invloed liet ik je weten dat ik daar ook ondertussen mee bezig ben. Waar kan ik aan werken de komende tijd, waar heb ik de regie? Wat kan ik aanpakken om mijn leven en gezin, mijn bedrijf en de ontwikkeling daarvan te verdiepen?

Ik quote uit mijn column van het ledenmagazine: “Mijn motto is: leef met respect voor elkaar en de natuur. Zo maken we samen de wereld een beetje mooier.” Dat is 1 van mijn belangrijkste drijfveren waarom ik mijn eigen bedrijf ben gestart. Ik ben van mening dat ik ondanks mijn gezondheidsproblematiek en daardoor mijn beperkingen, toch werk, opdrachten en andere ondernemers heel goed kan ondersteunen. Net zoals goed doen voor onze maatschappij. Zodat ik de wereld een beetje mooier kan maken.

Herken je je erin? Waardevolle bijdrage aan de maatschappij? Onderzoeken hoe je dat kan en wil doen? Wil je jouw ervaringen met mij delen of met mij samenwerken? Ik sta open voor een goed gesprek.

Share This