06 45 96 25 28 info@commonplus.nl

Als zelfstandig ondernemer in mijn communicatiebureau kom ik dagelijks in aanraking met de uitdagingen en kansen die het ondernemerschap met zich meebrengt. Een recente ochtend bracht me naar het station, waar ik mijn dochter naar Utrecht begeleidde voor een sollicitatiegesprek bij de studentenvakbond. Terwijl ik daar stond, omringd door de drukte, realiseerde ik me opnieuw hoe waardevol het is om mijn eigen pad te bewandelen. Het zelfstandig ondernemen doen mij goed. De ratrace laat ik achter, waardoor ik mijn creativiteit meer kan laten stromen en dus betere ondersteuning kan bieden.

Flexibiliteit in planning

Een van de grootste voordelen van het zelfstandig ondernemerschap vind ik de flexibiliteit die het biedt. Ik hoef me niet langer te haasten in het ochtendverkeer of me een weg te banen door drukke treinstations. In plaats daarvan kan ik mijn werktijden aanpassen aan wat het beste voor mij werkt. Dit betekent bijvoorbeeld dat ik afspraken met klanten buiten de spitsuren kan plannen. Waardoor ik stress vermijd en mijn energie beter kan beheren. Of we ontmoeten elkaar digitaal.

Klantgerichte dienstverlening

Mijn werkwijze is sterk gericht op het leveren van diensten die precies aansluiten bij wat mijn klanten nodig hebben. Of het nu gaat om een zzp’er die behoefte heeft aan extra paar handen van een virtuele assistent. Of een MKB-bedrijf dat hulp nodig heeft bij het optimaliseren van hun online etalage, ik ben er om te zorgen dat hun doelen worden bereikt. Communicatie is belangrijker dan ooit.

Voor zzp’ers bied ik virtuele assistentie die hen helpt om taken te delegeren en meer tijd te besteden aan hun eigen bedrijf en waar ze goed in zijn. Waarvoor ze destijds een dienstverband verruilde voor een eigen bedrijf. Dit kan variëren van eenmalige projecten waar schrijfhulp nodig is of langdurig voor optimalisatie van teksten voor diverse (online) dragers.

Bekijk ook eens de voorbeelden van voorgaande projecten zoals website optimalisatie voor voetreflex-therapeut Wilma te Velde van Veldbloem.

Voor het MKB richt ik me op communicatieondersteuning, zoals het ontwikkelen van websites die klanten aanspreken en het schrijven van teksten die de boodschap van het bedrijf duidelijk overbrengen.

SEO-schrijven: De sleutel tot online succes

Er is meer competitie in de online wereld en dus is SEO-schrijven nog belangrijker dan ooit tevoren voor zzp’ers en bedrijven van elke omvang. Als zelfstandig ondernemer begrijp ik hoe belangrijk het is om online zichtbaar te zijn en te blijven. Mijn expertise in SEO-schrijven ondersteunt klanten in hoger te scoren in Google en zo meer potentiële klanten te bereiken.

Of je nu een zzp’er bent die zijn persoonlijke merk wil versterken of een MKB-bedrijf dat een groter publiek wil aanspreken, ik kan je helpen om je online aanwezigheid te verbeteren. Zo simpel is het.

 

Wil je jouw zichtbaarheid naar een next level? Laten we samen aan de slag gaan.

Ik bied diensten op maat en ik geef je daarmee de vrijheid en rust die essentieel zijn voor een gebalanceerd leven. Of je nu een zzp’er bent die op zoek is naar ondersteuning of een MKB-bedrijf dat online wil groeien, ik sta klaar om je te helpen jouw doelen te bereiken. Samen kunnen we bouwen aan een succesvolle en stressvrije toekomst.

Share This